Joukkuekaveri kepposteli – Huijasi toveriaan parantamaan nilkkavenähdyksen pihvillä!

Kaikilla meistä on varmasti ainakin se yksi kepposteleva ystävä lähipiirissä, joka jatkuvasti keksii kaikkea typerää jekkua muille ihmisille. Jotkut ovat sen verran fiksuja etteivät lähde moisiin hölmöilyihin mukaan, mutta toiset eivät ole yhtä maalaisjärjellä siunattuja.

Niinkuin ei ollut myöskään eräs jalkapalloilija, joka satutti nilkkansa. Tämä epäonninen palloilija oli aikeissa laittaa viestin joukkueensa lääkintämiehelle, jotta saisi lisää tietoja kuinka hoitaa nilkkavammaansa.


Nilkkansa satuttanut jalkapalloilija kuitenkin vahingossa lähetti lääkintämiehelle tarkoitetun viestin eräälle toiselle joukkuetoverilleen, joka tunnettiin joukkueen vitsiniekkana.

Vitsiniekka tajusi tilanteen nopeasti ja viestitteli pelaajalle esittäytyneenä lääkintämieheksi. Hän antoi tahallaan mitä omituisempia ohjeita, ja pelaaja kiltisti toimi annettujen ohjeiden mukaan. Lääkintämiestä esittävä toveri käski pelaajaa laittamaan kylmän pihvin jalkansa päälle, hieromaan siihen suolaa ja pippuria ja ottamaan kuvan tästä.

Voi poloista.

Osallistu keskusteluun