Lähde:Youtube


Tämä tiimi yrittää olla tuottamatta hävikkiruokaa viikkoon!

Hävikkiruoka on aihe, joka on ollut tapetilla jo pitkään. Asialle on vihdoin alettu tehdä jotain, mikä on todella upeaa! Suomessa on olemassa hävikkiruokapaikkoja, joista voi ostaa päiväyksen ylittäneitä, mutta kuitenkin syömäkelpoista ruokaa. Näillä mahtavilla asennemuutoksilla voidaan säästää paljon ruokaa sekä luontoa. 

Yhdysvalloissa hävikkiruokamäärä on kuitenkin vielä todella paljon suurempi, kuin Suomessa, ihan vain myös siksikin, että maa on paljon isompi. Amerikassa heitetään ruokaa pois jopa 145 205 575 894,11 euron edestä per vuosi. 


Tästä inspiroituneena tämä tiimi yrittääkin olla tuhlaamatta lainkaan ruokaa viikossa, tai heittämättä sitä roskiin. Kuinka he onnistuvat siinä?

Videolla jokainen näyttää itse kuvaamaansa materiaalia siitä, kuinka he tekevät ratkaisuja ruuan säästämiseksi. Jokainen heistä tekee hienosti osansa!

He myös saivat järjestettyä heidän toimistolleen kompostin, jotta voivat näin kierrättää ruokaa oikein ja luonnollisesti.

Eikö olekin upeaa? Katso video ja ihastu!

Osallistu keskusteluun