Lähde:Youtube


Nainen otti itsekkäästi pallon pois pojan kädestä – katso, kuinka karma kosti saman tien!

Yhdysvalloissa baseball on suosittu urheilulaji, jota seuraa lähes jokainen amerikkalainen ainakin tiettyyn pisteeseen saakka. Monet fanit kiertävät suosikkijoukkueidensa peleissä.

Ryan Bakerin suosikkijoukkue on White Sox. Tämä 15-vuotias poika oli hiljattain katsomassa heidän peliään. Baseball peleissä on tapana antaa katsomoon lentänyt pallo sen kiinnisaajalle omaksi, ja Ryan kokikin melkoisen yllätyksen tällä saralla.


Pelaaja Jason Castro hutaisi pallon katsomoon saakka, ja se lensi tyhjälle riville. Muutama ihminen ryntäsi pallon perään, ja onnekas Ryan onnistui nappaamaan pallon. Iloa kesti kuitenkin vain muutaman sekunnin, sillä itsekäs nainen nappasi Ryania kädestä ja otti pallon pois pojan kädestä.

Pettymys Ryanin kasvoilla on suunnaton, mutta poika hoiti tilanteen uskomattoman hienolla tavalla, suuttumatta tai tappelematta. Tämä välikohtaus tallentui kameralle, ja White Soxin markkinointijohtaja päätti tehdä asialle jotain. Hän tuli katsomoon kesken pelin ja antoi Ryanille pallon, johon joukkueen kaksi suosituinta pelaajaa olivat kirjoittaneet nimmarinsa. Tämän jälkeen Brookes Boyer, markkinointijohtaja, vei Ryanin kentälle ja antoi tämän tavata koko joukkueen!

Mahtavaa, Ryan! Jaa video kavereille!

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=38&v=JVU139t9eyY

Osallistu keskusteluun