Lähde:Youtube


Näin 100 kyykkyä päivässä muokkaa peppuasi – katso tulokset!

Sosiaalisessa mediassa on pyörinyt erilaisia haasteita viime vuosina hyvin paljon. Jokin aika sitten Facebookissa oli haaste, jossa tuli tehdä 22 punnerrusta joka päivä 22 päivän ajan. Tällä kertaa ihmiset kokeilivat, mitä tapahtuu, jos tehdään 100 kyykkyä 30 päivän ajan.

Jos olet koskaan käynyt salilla, olet varmasti tullut tutuksi kyykkyjen kanssa. Monesti kyykyt aloitetaan tekemällä kyykkyjä ilman painoa, josta sitten pikkuhiljaa siirrytään erilaisiin kevyempiin painoihin ja vihdoin suurempiin painoihin.


Tällä videolla olevat ihmiset olivat suhteellisen hyvässä kunnossa jo haasteen aloittaessaan, vaikka heillä ei selvästi ollut takanaan kovin montaa kyykkyä yleisesti ottaen. He sanoivat, että ensimmäisen päivän ensimmäiset 30 kyykkyä alkoivat jo pakottaa reisiä, ja seuraavana päivänä pakotti entistä enemmän. Kaikki kolme osallistujaa kuitenkin suorittivat haasteen ja saivat mielenkiintoisia lopputuloksia. Jos kelaat kohtaan 4:50, näet millaisia mittoja ihmisten peppuun ja takareisiin tuli.

Kaikkien peppu ja reidet todellakin tulivat timmimpään kuntoon vain 30 päivässä. Kuvittele, mitä voi tapahtua, jos kyykkyjö tehtäisiin useampia päiviä putkeen!

Katso video alta ja jaa kavereille! Ja tietysti kokeile itse!

Osallistu keskusteluun