Lähde:Youtube

LÄHDEMaxim

Tässä on vuoden 2017 Miss Peppu! Katso kuva!

Ympäri maailmaa on olemassa jos jonkinlaisia kilpailuja, mutta tässä lienee se paras ja mielenkiintoisin, nimittäin Miss Peppu.

Brasilian Sao Paolossa pidettiin hiljattain finaali kilpailulle nimeltään Miss Bumbum, tai suomeksi Miss peppu. Finalisteja oli kilpailussa 14 kappaletta, ja voittajaksi selviytyi Rosie Oliveira.


Tuomarit sanoivat, että voittajalla tulee kaikki olla sopusuhtaista. Kyse ei ole siis vain suurimman ja kauneimman pepun etsinnästä, vaan pepun tulee olla sopusuhtainen muuhun vartaloon. Päätuomari sanoi, että jos haluaa esitellä kilpailussa suurta peppua, niin kilpailijan tulisi olla pitkä.

Rosie oli onnessaan voitostaan ja hän sanoo, että haluaa olla hyvänä roolimallina naisille ja tehdä selväksi sen, että naiset eivät ole objekteja. Itse asiassa finalistit pukeutuivat tähän liittyen noin 50 kiloon lihaa valokuvaussessiota varten, todistaakseen, että kilpailun tarkoituksena ei ole esitellä naisia objekteina.

Tosin eräs mies ei saanut tätä viestiä, sillä kilpailun jälkeen hän nappasi Rosieta kiinni takapuolesta. Rosie reagoi oikealla tavalla, nimittäin läimäyttämällä miestä kasvoihin.

Katso Rosien peppukuva alta!

Osallistu keskusteluun