Lähde:Youtube


Mies joi pullollisen ketsuppia 25 sekunnissa! On siinäkin ennätys.

Guinness World Records tallentaa monia erilaisia hulluja maailmanennätyksiä jatkuvasti. Maailmanennätyksiin kuuluu monia ennätyksiä, jotka eivät tulisi edes mieleemme, kuten maailman pisimmät kynnet, maailman nopein hyppynarulla hyppiä ja niin edelleen. Tällä kertaa näemme maailman nopeimman ketsupin juonnin ennätyksen.

Maailmanennätyksen tulee olla jollakin tapaa mitattavissa. Jotta Guinnessin Ennätystenkirjaan saa painatettua oman nimensä, ennätyksen tulee olla joko nopea, korkea, painava, pitkä tai jollain muulla tapaa mitattavissa oleva suoritus. Lisäksi ennätyksen tulee olla sellainen, jonka joku toinen voi rikkoa, eli se ei saa olla suoritus, johon vain yksi tietty ihminen pystyy.


Tällä kertaa näemme maailman nopeimman ketsupin juonnin. Pullo ketsuppia on puoli litraa, ja pillin leveys oli 6 millimetriä. Tämä intialainen mies, Dinesh Shivnath Upadhyaya, on uuden ennätyksen haltija, nimittäin pullo ketsuppia meni alas ajassa 25,37 sekuntia. Ketsuppi ei tosin tainnut olla mieleinen juoma, sillä mies kakoo melkoisesti ennätyksen jälkeen.

Katso huima ennätyksen rikkova video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun