Lähde:Youtube


Mallinukeiksi pukeutuneet pilailijat säikäyttivät ohikulkijat – katso hulvaton video!

Kaikki rakastavat piloja, ainakin silloin kun ne eivät osu omalle kohdalle. Youtube on täynnä videoita, joissa viattoimia ihmisiä jekutetaan Youtube -kanavien omistajien toimesta. Jekut saavat usein monta miljoonaa katselukertaa. 

Monet jekuttajat ovat saaneet miljoonia katselukertoja Youtubessa onnistuineiden pilojensa johdosta. Ne ovat kuin ovatkin hauskaa katseltavaa, mutta pilojen kohteeksi osuneet ihmiset eivät ehkä ajatelleet niin. Me katselijat tosin saamme paljon iloa näistä.


HowAboutLebanon -kanavalla kaksi miestä pukeutuvat mannekiineiksi ja järjestivät jekun Libanonin Beirutin asukkaille ja turisteille. Nämä kaksi jekuttajaa pukeutuivat smokkiin ja asettuivat kaupan ulkopuolelle. Kun ohikulkijat lähestyivät, he liikahtivat juuri sen verran, että onnistuivat pelästyttämään jokaisen ohikulkijan. Suurin osa säikähti oikein kunnolla, mutta osa havaitsi mannekiineissa olevan jotain outoa jo hieman kauempaa.

Kaikki ohikulkijat tosin reagoivat säikähdykseensä nauramalla, ja hauska jekku oli onnistunut! Nämä mallinuket saivat varmasti itsekin nauraa jekulleen.

Katso hauska video alta ja jaa kavereille, jos se sai sinutkin nauramaan!

Osallistu keskusteluun