Ammattilaiskuski jekuttaa uusia autokoulun opettajia – katso video!

Autokoulun opettajilla saattaa välillä olla kuumat paikat uusia oppilaita opettaessa. Tällä videolla opettajille annetaan kuitenkin kunnon tuli pepun alle!

Malesialainen ammatikuljettaja yhteisesti erään autokoulun kanssa päätti jekuttaa autokoulun uusia opettajia tavalla, joka taatusti sai pulssin kohoamaan. Tämä nainen viattomasta olemuksestaan huolimatta rakastaa vauhtia. Hänet puettiin viattoman nuoren naisen näköiseksi ja laitettiin auton rattiin opettajien kanssa. Opettajat luulivat tämän olevan naisen ensimmäinen kerta ratissa.


Nainen lähtee varovasti liikkeelle, haparoiden vaihteita aivan kuin ei tietäisi, miten autoa ajetaan. Hän missaa muutaman ohjeen autokoulun opettajilta ja viimein pyytää saada yrittää vielä kerran. Nainen ajaa autokoulun parkkipaikalle ja polttaa kumia uskomattomalla tavalla! Opettajien reaktiot ovat niin hauskoja, että se saa vedet valumaan silmistä. Katso etenkin aasialaisen naisopettajan reaktio!

Videon lopussa nainen kertoo opettajille olevansa ammattikuski, ja näyttää heille heitä kuvanneet kamerat. Muutama opettaja nauraa, kun pari katoavat vihaisena (ja varmasti pelästyneinä) kuin ampiaiset. Toivottavasti nämä ensimmäiset oppitunnit eivät jääneet opettajien viimeiseksi!

Katso hauska video alta ja valmistaudu nauruun!

Osallistu keskusteluun