Piirtäminen on melkoine taito ja jotkut opettelevat sitä vuosikausia. Toisille se sen sijaan tulee täysin luonnostaan. Tämä poika näyttää, kuinka luonnostaan piirtämisen taito todellakin voi tulla. Näyttää myös siltä, että pojalla on valokuvamuisti, sillä nämä piirrokset ovat uskomattoman tarkkoja.

Dušan Krtolica on 15-vuotias poika, joka aloitti piirtämisen jo 2-vuotiaana. Hän on nyt 15 vuotta vanha, ja hän on pitänyt jo 6 soolonäyttelyä. Poika rakastaa luontoa ja eläimiä ja sanoo, että häntä kiinnostaa eläinten tapa sopeutua asioihin. Mikä ihmeellisintä, hänen piirroksensa ovat anatoomisesti oikeita. Hän jopa kuvitti tietokirjan pari vuotta sitten.


Poika sanoo, että piirtäminen on hänelle helppoa, ja että hän nauttii siitä. Hän käyttää pari tuntia päivässä piirtämiseen. Hänelle piirtäminen on kuin leikki tai peli. Poika onkin uskomattoman lahjakas! Hän piirtää kuvia eläimistä suoraan muistista käyttämättä apunaan lainkaan mitään kirjoja tai kuvia. Ensimmäinen eläin, jonka hän piirsi, oli vanhempien mukaan valas, vaikka poika ei itse muista sitä.

Katso uskomattomat kuvat alta ja jaa kavereille!

#1.


15-vuotias poika piirtää uskomattomia kuvia eläimistä suoraan muistista – ja ne hämmästyttävät!

Christa -

Osallistu keskusteluun