Lähde:Youtube


Vuohi jäi sarvistaan kiinni kallioden väliin – katso sydäntälämmittävät pelastuskuvat!

Eläimet auttavat ihmisiä monella eri tavalla. Koirat toimivat usein apulaisina omistajilleen monella tavalla, hevoset vetävät kärryjä ja aikoinaan linnut jopa toivat perille postia. Mutta välillä on ihmisten vuoro auttaa eläimiä, jotka ovat joutuneet pinteeseen.

Villieläimet eivät usein välitä ihmisten seurasta. Ne usein pysyttelevät poissa ihmisten lähettyviltä ja pitäytyvät omanlaistensa seurassa. Mutta aina ei kaikki mene suunnitelmien mukaan, ei edes eläimillä.


Tämä onneton vuohiparka oli pudonnut Madridin lähellä sijaitsevien vuorien kallioiden rakoon. Vuohella kävi kuitenkin onni onnettomuudessa, sillä se jäi sarvistaan kiinni kallioiden rakoon, eikä siis pudonnut kokonaan alas asti. Onneksi vuorella vaeltaneet hyväsydämiset ihmiset huomasivat vuohen ahdingossaan ja pelastivat sen. Vuohi oli vaeltajien mukaan ollut jumissa jo tunteja. Kun he viimein saivat vuohen irti, se oli niin shokissa, ettei se liikkunut minnekään, vaan antoi vaeltajien silittää itseään hämmentyneenä. Onneksi tällä tarinalla oli mitä onnellisin loppu, ja vuohi on nyt turvassa.

Katso kuvat ihanasta vuohesta alta!

Osallistu keskusteluun