Lähde:Youtube


Tämä baari potkaisee sinut ulos, jos käytät sanaa ”oikeesti”!

Amerikan kielessä on eräs yksi ärsyttävimmistä sanonnoista, jota verrataan ”Kardashianismiksi”, ja se alkaa sanoilla ”I literally.” Tämä kääntyy suomen kielessä ”Mä oikeesti…”, ja se on yksi sanoista, joka särähtää monen korvaan.

Trigger Smithin omistama baari Continental on laittanut oveensa kyltin, jossa sanotaan, että jos aloitat lauseen sanoilla ”mä oikeesti…”, lennät ulos baarista. Kyltissä sanotaan lisäksi, että sinulla on 5 minuuttia aikaa juoda drinkkisi loppuun ja sitten hävitä baarista.


Tämä herätti keskustelua sosiaalisessa mediassa. Monet päättivät kokeilla tätä itse ja katsoa, joutuvatko he ulos baarista. Baarin omistaja sanoo, että tämä kyltti on tietysti ihan pelkkä vitsi, sillä jos he oikeasti pitäisivä tästä kiinni, heidän baarinsa olisi tyhjä hyvin pian. Continental on kuitenkin sulkeutumassa tammikuun lopulla, joten tämä taisi olla pelkkä uutistempaus. Toivottavasti se toimii ja Continental voi muuttaa uuteen sijaintiin ja pitää asiakkaansa ja bisneksensä. Hauska tempaus joka tapauksessa! Katso kuva kyltistä alta!

Olisiko sinulla vaikeuksia olla sanomatta ”mä oikeesti”?

Osallistu keskusteluun