Taiteen tekeminen vaatii ehdottomasti kärsivällisyyttä, luovuutta ja tietysti sitä taitoa. Taide on nykypäivänä kehittynyt aina piirroksista, maalauksista ja patsaista niinkin kummalliseen taiteeseen kuin kahvitaiteeseen, ready-made taiteeseen ja näemmä jopa luonnontaiteeseen.

Taidetta voi luoda lähestulkoon mistä tahansa, milloin tahansa ja mitä tahansa tarkoitusta varten. Taide voi olla katoavaa, kuten tanssi, tai sellaista, joka säilyy vuosisatoja, kuten Stonehenge tai Mona Lisa. Taide laittaa meidät ajattelemaan ja virkistää mieltämme.


Tällä kertaa alla olevassa kuvasarjassa näemme mitä kauneinta luonnon taidetta. Taiteilija James Brunt, joka on kotoisin Yorkshiresta, Englannista, käyttää tavallisia luonnossa olevia asioita upeiden ja taidokkaiden taideteosten tekemiseen. Hän käyttää esimerkiksi kiviä, keppejä, lehtiä ja mitä tahansa muuta voit vain kuvitella. Hän käyttää tähän tuntikausia kerrallaan, hän ottaa niistä kuvan ja jakaa sen sosiaalisessa mediassa. Hänen faninsa ovat jopa tervetulleita tulemaan paikan päälle katsomaan, kun hän luo upeita luomuksiaan.

Katso upeat kuvat alta ja jaa kavereille!

#1.


Taiteilija käyttää tunteja luonnontaiteen tekemiseksi – jättää ne ihmisten ihailtavaksi luontoon.

Christa -

Osallistu keskusteluun