Juuri kun luulet, että olet mahdollisesti maailman hulluin kissanainen, joku voittaa sinut siinäkin. Venäläinen maatilan omistaja Alla Lebedeva on tehnyt kodistaan Kissalandian, ja kuvat farmilta ovat menneet täysin viraaliksi.

Alla asuu Prigorodnyassa, Barnaulin ulkopuolella, Siperiassa. Lebedeva ja hänen miehensä Sergey ovat kasvattaneet kissoja jo yli 10 vuotta. ”Kun minulta kysytään, montako kissaa meillä on, vastaan yleensä, että miljoona ja vähän yli”, Alla sanoo ja lisää, että kissat asuvat kanatalossa ja suojelevat kanoja ja jäniksiä rotilta ja hiiriltä.


Allan kuvia ja videoita kissoista on jaettu ympäri maailmaa, ja niitä usein virheellisesti on kuvattu kuviksi ”norjalaisista metsäkissoista”, vaikka nämä kissat ovat täysin eri rotuisia. Nämä rodut ovat hyvin lähellä toisiaan, mutta ne ovat silti eri rotuja.

Alla olevassa kuvasarjassa näet 7 kuvaa näistä todella suloisista paksuturkkisista kissoista. Näillä kissoilla ei ainakaan tule kylmä Siperian talvessa, kun turkki on tällainen!

Katso kuvat näistä ihanista kisuista alta ja jaa kavereille!

#1.


Siperiassa on farmi, joka on täynnä pörröisia kissoja – tässä on päivän piristys!

Christa -

Osallistu keskusteluun