Lähde:Youtube


Sijaiskoti kieltäytyy lopettamasta pitbullia, joka syntyi erilaisena.

Kun sairaanhoitaja Westchester Countyssä, New Yorkissa, toivotti tervetulleeksi pienen vastasyntyneen pitbullin, joka oli juuri ja juuri elossa, hän tiesi, että hänellä olisi edessää taistelu pienen pennun puolesta. Marie DeMarco kuitenkin rakasti Sashaa, ja rakkaus auttaa heitä molempia. 

Sasha syntyi leukavian takia, eikä pystynyt imemään emonsa maitoa. Se oli siis vaarassa kuolla jo ensimmäisenä elinpäivänään. Eläinten pelastaja Courtney Bellew kutsuttiin paikalle ja hän toi Sashan DeMarcolle, jolla on pitkä kokemus pentujen hoidosta. Silloin havaittiin, että Sashalla oli myös hydrocefalia (nesteen kertyminen kalloon), ylähengitystieinfektio, virtsatietulehdus ja ortopedisia ongelmia.


”Hänellä on upea tahto ja päättäväisyys”, DeMarco kertoi The Dodolle. ”On ihmeellistä, että Sasha on kanssamme.”

Huolimatta siitä, että Sasha on vasta kolme ja puoli kuukautta vanha, se vahvistuu joka päivä, ja saa jopa pukeutua ihastuttaviin leninkeihin ja villapaitoihin pysyäkseen lämpimänä. Tämä pieni urhoollinen pentu todellakin ansaitsee elää! Kiitos Marie, että huolehdit Sashasta ja annat sille mahdollisuuuden elämään.

Katso kuvat Sashasta alta!

Osallistu keskusteluun