Lähde:Youtube


Naiset, näin pääsette eroon flirttailevista miehistä salilla – ja samalla saatte hyvät naurut.

Salilla käymisestä on tullut hyvin suosittua molempien sukupuolten keskuudessa. Osa salilla kävijöistä on paikalla selkeästi aivan muista syistä kuin liikunnan ja hikoilun hauskuuden puolesta, kun taas toiset ihan oikeasti haluavat rääkätä lihaksiaan. 

Etenkin naiset saattavat saada osakseen hieman liikaa flirttailua ja katseita salilla ollessaan, ja se voi monien mielestä olla hyvin epätoivottua etenkin silloin, kun itse haluaa vain olla rauhassa ja hoitaa treenin kunnialla loppuun. Mutta nyt joku nainen on keksinyt mitä parhaimman keinon saada pysyä omissa oloisssaan.


Olivia A. Cole oli ilmeisesti kuullut sivukorvalla salilla ollessaan, kuinka joku salin naisista keksi keinon, jota monet muutkin naiset varmasti tästä lähtien käyttävät päästäkseen eroon epämiellyttävistä tunkeilijoista.

Kaksi naista olivat treenaamassa salilla, kun heitä kohden saapuu flirttailuvalmis uros. Toinen naisista sanoo: ”Kuule, et taida haluta tulla tänne. Pieraisin juuri ja se haisee.” Mies oli lähtenyt paikalta, jolloin naisen kaveri kysyy: ”Pieraisitko todella?”, johon kaveri vastaa lyhyesti: ”Pssh, en.”

Näin helposti kutsumattomista vieraista pääsee eroon!

 

Osallistu keskusteluun