Lähde:Youtube


Miehellä on vaatimattomat 120 vaimoa – kaikki tuntevat toisensa

Toisten mielestä yhdessäkin on jo tarpeeksi työtä.

Yhtenä elämän tavoitteena voidaan pitää ehdottomasti sitä, että onnistuu saamaan itselleen täydellisen parisuhteen ja sitä kautta astelemaan avioliiton iki-ihanaan satamaan. Tavoitteissa onnistuminen vaatii kuitenkin hyvän onnen lisäksi myös paljon työtä, sillä parisuhde ja avioliitto ei aina ole yhtä juhlaa.

Thaimaassa moniavioisuus ei ole laillista, mutta se ei mitä ilmeisimmin haittaa 58-vuotiasta miestä nimeltä Tambon Prasertia. Hänellä on nimittäin kaikkiaan 120 vaimoa, joiden väitetään tuntevan toisensa. Lapsiltakaan ei olla vältytty, sillä kuuluuhan jokaiseen onnelliseen avioliittoon oletuksien mukaan lapsia. Lapsia on kertynyt toistaiseksi 28 kappaletta, joista osa on tyttöjä ja osa poikia.


Vaimot eivät asu Prasertin kanssa saman katon alla, vaan ovat levittäytyneet ympäri Thaimaata. Ehkäpä tämä on varsin viisas asia vähintäänkin yleisen sovun kannalta?

120 vaimon ”kerääminen” ei ole ollut muutaman vuoden projekti, sillä mies kertoo, että hän avioitui ensimmäisen kerran ollessaan 17-vuotias. Mikäli vaimot jakaa ikävuosille 17 vuoden elämisen jälkeen, tarkoittaa tämä karkeasti lähes kolmea avioliittoa vuodessa.

Osallistu keskusteluun