Lähde:Youtube


Matkustaja pidätettiin lentokoneessa – riisui vaateensa ja oli alkamassa hommiin aikuisviihteen parissa

Voiko tästä enää meno härskimmäksi muuttua?

Lentomatkustaminen on lisääntynyt maailmalla viimeisen 10 vuoden aikana hurjasti, eikä loppua nousulle näy. Tämä tarkoittaa käytännössä myös sitä, että lentokoneiden asiakaskunta on kasvanut ja kasvaa yhä. Tämä puolestaan johtaa siihen, että matkustamossa on enemmän ihmisiä laidasta laitaan.

Monessa mediassa julkaistaan aina silloin tällöin kuvia erilaisista lentomatkustajista, jotka eivät osaa käyttäytyä lentokoneessa. Usein he pitävät paljaita jalkojaan toisten penkeillä, roskaavat tai käyttäytyvät muuten vain epämääräisesti.


Hiljattain lentomatkustajien kirjo sai jälleen lisäystä, kun mies riisuutui matkustamossa alasti ja alkoi tyydyttämään itseään aikuisviihteen tahdissa.

Lentokone oli matkalla Malesiasta Kuola Lumpurista Bangladeshin pääkaupunki Dhakaan. Noin puolessa välissä 20-vuotias malesialainen opiskelija riisui vaatteensa, otti mukavan asennon ja alkoi katsomaan puhelimeen lataamiaan aikuisviihdepätkiä.

Sivulliset kertovat, että mies alkoi käyttäytymään agressiivisesti, kun lentokoneen henkilökunta pyysi miestä pukeutumaan. Osa matkustajista otti tilanteesta valokuvia ja ne kiertävät nyt sosiaalisessa mediassa. Mies pidätettiin tapauksen johdosta.

Tällaista tällä kertaa…

Hommat jatkuu poliisin huostassa..

Osallistu keskusteluun