Lähde:Youtube

LÄHDELAD Bible

Matkustaja näki lentokoneen ohjaamossa kaljatölkin – kysymyksiä herättävä tilanne

Miten itse reagoisit vastaavassa tilanteessa?

Matkustaminen lentokoneella voi olla toisille erittäin jännittävää. Se on kuitenkin monien tilastojen ja tutkimuksien mukaan edelleen kaikkein turvallisin matkustamisen muoto, kun verrataan esimerkiksi matkustamiseen junalla, autolla tai linja-autolla.

Turvallisuuteen vaikuttaa moni asia, kuten muun muassa se, että lentokoneen ohjaamossa kaikki on erittäin tarkkaa. Näin voisi ainakin kuvitella, mutta seuraava uutinen saattaa muuttaa hieman käsitystä.


Hiljattain mies nimeltä Steve Lewis oli matkustamassa Jet2 -lentoyhtiön koneella Espanjasta Birginhamiin Britanniaan. Kun kone laskeutui Birginhamiin avautui lentokoneen ohjaamon ovi toviksi. Lewis ei ollut uskoa silmiään, sillä hän näki ohjaamossa pilottien välissä kaljatölkin.

Huomattuaan tölkin hän mainitsi siitä kumppanilleen, joka ei aluksi meinannut uskoa, mitä Lewis sanoi. Lewisin kumppani kuitenkin kurkisti ohjaamon suuntaan ja näki myös Stella Artois -merkkisen oluttölkin.

Lentoyhtiö kertoo, että oluttölkin oli toimittanut piloteille matkustaja, joka oli tyytyväinen siihen, että yhtiö toi hänet turvallisesti perille. Yhtiö lisää, että tölkki oli avaamaton.

Tämä näky varmasti herättäisi kysymyksiä itse kussakin.

Osallistu keskusteluun