Lähde:Youtube

LÄHDEUPI

Kissanpentu lähes 150 kilometriä auton konepellin alla – onnekas tapaus

Pennun uteliaisuus vei tällä kertaa kauas.

Kissat ovat varsin omalaatuisia eläimiä, jotka tunnetusti toimivat täysin oman mielen mukaisesti ja kummallisesti. Kissanpennut ovat puolestaan varsin uteliaita tapauksia, kuten kaikki muutkin nuoret eläimet sekä myös ihmiset.

Uteliaisuus juontaa luultavasti juurensa siitä, että kaikki ympärillä on uutta ja mielenkiintoista. Long Islandissa Yhdysvalloissa koettiin hiljattain huvittava tilanne, joka olisi voinut päättyä huonostikin, kun kissanpentu ahtautui auton konepellin alle.


Kuljettaja lähti liikkeelle pennun ollessa auton väliköissä. Autoa ehdittiin ajamaan lähes 150 kilometriä ennen kuin kuljettaja havahtui kissan maukumiseen. Tämän jälkeen hän pysäytti auton tienreunaan, mutta kissa oli niin syvällä autossa, ettei kuljettaja saanut kissaa käsiinsä.

Ratkaisuna auto ajettiin lähellä sijaitsevalle autokorjaamolle, jossa autoa jouduttiin purkamaan, jotta kissa saatiin pelastettua. Pentu oli varsin nälissään, joten autokorjaamolla annettiin sille ruokaa. Kun kissa saatiin ruokittua se annettiin Kent -nimiseen eläinten turvakotiin.

Tämän kuvan Kent Animal Shelter jakoi Facebook-seinällään hiljattain:

Osallistu keskusteluun