Lähde:Youtube


Jack Black näyttää mallia, kuinka kansallislaulu lauletaan erinomaisesti

Moni ei hänestä ehkä uskoisi?

Moniin urheilutapahtumiin kuuluu erilaisia ohjelmanumeroita, joista varmasti yksi yleisimmistä on ennen itse ottelun alkamista laulettava kansallislaulu. Aina toisinaan saamme lukea maailmalta ja kotimaasta, kuinka jokin tunnettu henkilö on laulanut kansallislaulun huonosti, väärin tai liian erikoisella tavalla.

Kansallislaulun laulaminen suuren yleisen edessä ilman taustamusiikkia on monelle konkarillekin erittäin haastava tilanne, joten jokaiselle sen laulajalle tulisi nostaa jo pelkästään siitä syystä hattua.


Maailmanlaajuisesti kuuluisa näyttelijä Jack Black tunnetaan pääosin komediaelokuvista. Monissa elokuvissa mies hulluttelee laulamalla mitä erikoisemmilla tavoilla, mutta silti hyvin. Hänet tunnetaan myös joidenkin yllätykseksi musiikillisista taidoistaan.

Myös Jack Black on joutunut haastavaan tilanteeseen, jossa hänen on täytynyt laulaa urheilutapahtumassa kansallislaulu. Tällä kertaa kenelläkään ei pitäisi olla valittamista herran suorituksesta ja hän saakin taidoistaan välitöntä palautetta yleisöltä.

Katso video Jack Blackin suorituksesta alta:

Osallistu keskusteluun