Lähde:Youtube


Heidi Klum paljasti tämän vuoden Halloween asunsa – ja se on paras tähän asti!

Kun Halloween on ohi, muistona on kuvia mitä uskomattomimmista asuista. Heidi Klum on lukemattomia kertoja nimetty Halloween -asujen kuningattareksi, ja hän todisti taas sen olevan totta.

Hiljattain julkaisimme artikkelin, jossa esiteltiin Heidi Klumin siisteimmät Halloween -asut viime vuosilta, ja ne ovatkin näkemisen arvoisia. Tämä 44-vuotias saksalaissyntyinen malli, näyttelijä ja muotisuunnittelija on järjestänyt Halloween -juhlia vuodesta 2010 asti, ja todistanut kerta toisensa jälkeen, ettei kukaan päihitä hänen asujaan.


Hänen parhaimpiin asuihinsa kuuluvat muun muassa Jessica Rabbit, 90-vuotias Heidi ja goottimainen Peppi Pitkätossu. Heidiltä ei tosiaan mielikuvitus lopu, ja asuja on laidasta laitaan. Asut ovat aina yksityiskohtaisia ja mitä upeimpia. Heidillä on hieno ammattilaisten ryhmä auttamassa pukujen suunnittelussa. Tällä kertaa Heidi ei näyttänyt yhtään itseltään, nimittäin hän pukeutui Michael Jacksonin Thriller -videosta tutuksi ihmissudeksi. Asu oli erittäin yksityiskohtainen ja onnistunut, eikä voisi tosiaan arvata, että asun alla on kaunis Heidi Klum.

Katso alta olevat kuvat, niin näet itse, miten upea asu on!

Osallistu keskusteluun