Lähde:Youtube


Aasialainen beatboxaaja näyttää kuinka homma etenee – käsittämättömät taidot!

Osallistui maailmanmestaruus kilpailuihin.

Beatboxaus eli suulla tehtävien instrumenttien ääntely oli kovassa nosteessa muutama vuosi sitten. Vaikka se ei ainakaan Suomessa enää ole samanlainen ilmiö kuin mitä se oli muutama vuosi sitten, ei se ole maailmalta kadonnut mihinkään.

Harrastajia on nimittäin entistä enemmän ja he ovat taitavampia kuin ennen. Vuoden 2017 mestaruuskilpailuissa oli äärimmäisen kova taso ja siitä faktaa kertookin seuraavalla videolla esiintyvä Bigman huikeine taitoineen. Vaikka kyseinen nuori herra onkin varsin taitava ja lahjakas, ei hän onnistunut voittamaan kilpailuja.


Etelä-Korealainen kilpailija Bigman nimittäin huhutaan pudonneen mittelöistä puolivälierissä japanilaiselle haastajalle. Bigman on kuitenkin yksi maailman parhaista ja sen kuulee hänen esiintymisessään.

Videota katsoessa on vaikea käsittää todeksi sitä faktaa, että nuorukainen todella tekee kaikki äänet omalla suullaan. Bigmanilla on YouTubessa varsin kiitettävä määrä hänen kanavansa tilaajia, sillä niitä on kaikkiaan noin 4200 kappaletta.

Seuraavaa videota on katsottu noin 680 000 kertaa ja sillä on tykkäyksiä 15 000 kappaletta.

Osallistu keskusteluun