Lähde:Youtube


100 ihmistä maistoivat maailman pahanhajuisinta hedelmää. Katso reaktiot!

Maailman ruokakulttuuri ei ole läheskään sama eri maailmanosissa. Erot voivat olla huimiakin, ja meille suomalaisille normaali ruoka saattaa maistua kammottavalta toisella puolella maata asuvalle, ja heidän ruokansa ei välttämättä miellytä meitä.

Durio on hedelmä, joka kasvaa Kaakkois-Aasiassa, ja se on esimerkiksi Malesiassa monessa muodossa herkuteltava superfoodi. Superfoodi on ruokaa, josta saa lähes kaikki tarvittavat ravintoarvot elämiseen, ja durio hedelmä on ilmeisesti yksi niistä.


Huono puoli tässä hedelmässä on tosin se, että se haisee kammottavalle. Se on luokiteltu maailman pahanhajuisimmaksi hedelmäski. Youtube-kanava WatchCut antoi 100 ihmisen maistaa hedelmää ja he kuvasivat ihmisten reaktiot. Ihmiset reagoivat arvatekin ensin sen hajuun, joka muistutti heidän mukaansa roskia, jalkoja, vaginaa, takalistoa ja vaikka mitä muita metaforia.

Ihmiset maistoivat hedelmää varuillaan, nimittäin ihmisille ei ole luontaista ruokailla mitään, mikä haisee pahalle. Osan mielestä hedelmä oli ihan syömäkelpoista, kun toiset taas kakoivat ja yskivät ja sanoivat sen maistuvan sipulin ja jalkojen risteytykseltä, sipulin ja roskien risteytykselta, pilaantuneelta salaatilta ja niin edelleen.

Katso hauska video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun