Lähde:Youtube


Tältä näyttää maailman kallein yksityiskone – Tällaista ei ole ennen nähty!

Rikkailla ihmisillä on olemassa kaikenlaisia yksityiskoneita joilla he voivat matkata lähes minne tahansa. Yksityiskoneet ovat yleensä pienempiä malleja normaaleista matkustajakoneista, koska ne ovat vain muutaman henkilön käytössä. Tässä on kuitenkin maailman ainoa Boeing 787 Dreamliner lentokone.

Tässä videossa on esittely maailman ensimmäisestä Boeing 787 Dreamlinerin yksityiskäyttöön valmistetusta lentokoneesta. Kone on kiinalaisen lentoyhtiön Deer Jetin omistuksessa.


Aluks sisääni koneeseen astuttaessa matkustajan tulee ottaa omat ulkokengät pois. Lentoemännät tuovat matkustajalle lennon ajaksi mukavat sisäsandaalit, jotta koneessa on mukavampi matkustaa ja se pysyy näin myös siistimpänä.

Koneen matkustamossa on mukavat sohvat ja muut istuimet, sekä viihdykettä matkalle. Matkustamosta löytyy laajakuvatelevisiot joista näkyy lennon tila sekä muita ohjelmia. Myös seurapelejä löytyy, kuten shakkia ja ristinollaa. Matkustamossa on kaunis sisustus ja elegantteja koristeita. Tilassa on myös ruokapöydät, joihin mahtuu suurempikin seurue ruokailemaan lennon aikana.

Koneesta löytyy myös VIP matkustajalle oma makuuhuone, joka on viimeisen päälle huoliteltu.

Kelpaako sinulle tämän videon jälkeen enää normaali matkustajakoneen matkustamo?

Osallistu keskusteluun