Lähde:Youtube


52-vuotias transseksuaalinen mies elää elämäänsä 6-vuotiaana tyttönä.

Transseksuaalisuudesta on viime vuosina tullut yleisempää ja hyväksyttävämpää. Yhä useammat miehet elävät elämäänsä naisina ja toisin päin. 

Tässä on Stefoknee. Hän on 6-vuotias lapsi, joka asuu adoptioperheen kanssa. Näin ei aina kuitenkaan ollut. ”Entisessä elämässään” Stefoknee oli 52-vuotias isä ja aviomies. Hänellä oli 7 lasta ja hän oli naimisissa vaimonsa kanssa 23 vuotta. Hän sanoo, että hän oli transseksuaali jo ennen kuin he menivät naimisiin. Itse asiassa, hän sanoi tunteneensa olevansa naispuolinen jo kuusivuotiaasta asti, kun luokkatoverit saivat pitää uusia mekkoja koulukuvauksissa, ja hänen piti poikana laittaa päälleen housut.


Eräänä päivänä Paulin (Stefokneen) vaimolle riitti, ja hän sanoi, että lopeta ristipukeutuminen tai lähde. Paul lähti. Hän menetti kaiken aina perhettään ja kotiaan myöten. Hän yritti itsemurhaa kahdesti. Vasta, kun kanadalainen transseksuaalien ryhmä antoi tukeaan Stefokneelle, hän pystyi todella olemaan oma itsensä.

Nyt hän elää elämäänsä 6-vuotiaana lapsena adoptioperheen kanssa Kanadassa. Hän pukeutuu mekkoihin ja koruihin, ja on onnellinen valintansa kanssa. Stefoknee sanoo, että muutos oli vaikea, mutta täysin sen arvoinen!

Osallistu keskusteluun