Lähde:Youtube


33 600 palaa ja yhdeksän kuukautta – palapeli pikakelauksella

Riittäisikö sinulla hermot?

Palapelit ovat yksi klassisimmista leluista kautta aikojen. Niitä on hyvin yksinkertaisia lähes tulkoon vauvaikäisille ihmisille. Toinen ääripää on ehdottomasti usean tuhannen palan palapelit, joiden kokoamiseen uppoaa helposti tunteja ja jopa päiviä.

Mitä suurempi palapeli on kyseessä, sitä suurempi on pelko siitä, että yksi tai useampi palanen hukkuu ja sen häviäminen huomataan vasta palapelin viimeisillä minuuteilla. Tästä syystä palapelin paloja onkin syytä säilyttää huolella ja samaan tilaan ei kannata päästää esimerkiksi lemmikkejä tai pieniä lapsia.


Seuraavalla videolla mies kokoaa palapeliä, jossa on huikeat 33 600 palasta. Sanomattakin on selvää, että palapeli ei tule valmiiksi hetkessä ja sen kokoamisessa tarvitaan kykyä järjestellä palasia viisaasti kokonaisuuden valmistumisen helpottamiseksi.

Kyseisen palapelin valmistumisen suhteen ei voida puhua tunneista, päivistä eikä edes viikoista, sillä sen valmistumisessa kesti yli yhdeksän kuukautta. Kovin monella ei hermot riitä vastaavanlaiseen urakkaan, mutta mikäli riittää, voi ”matka” olla terapeuttinenkin.

Osallistu keskusteluun