Lähde:Youtube


Tosielämän Iron Man -puku on nyt todellisuutta! Katso video!

Monet ovat varmasti tulleet tutuksi Marvelin Iron Manin kanssa ainakin elokuvan perusteella, jos ei jopa sarjakuvan. Tässä tapaamme tosielämän Iron Manin.

Iron Man on elokuvissa ja sarjakuvassa supersankari, joka on tavallinen, rikas mies. Se, mikä hänet tekee supersankariksi on hänen halunsa auttaa ja mitä uskomattomin puku, joka kiidättää miehen paikasta toiseen ilmojen halki.


Tällä alla olevalla videolla näemme miehen nimeltään Richard Browning. Richard elää tavallista elämää perheensä kanssa, sillä erotuksella meihin muihin taviksiin, että hänellä on tosielämän Iron Man -puku. Hän on aina ollut kiinnostunut teknologiasta, ja nyt hän on valmistanut jotain, mitä monet varmasti haluaisivat kokeilla.

Tämä puku leijuu maanpinnan yläpuolella pienien turbiinien avulla. Puvussa on 6 turbiinia, jotka saavat miehen lentämään kuin Iron Man konsanaan. Richard sanoo, että pian tulee päivä, jolloin voit kävellä takapihallesi ja lentää kuin raketti määränpäähäsi ja laskeutua hallitusti. Sitä päivää odotellessa!

Katso video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun