Lähde:Youtube


Tämä tuomari antoi epätavallisen rangaistuksen – miehen tuli kirjoittaa 144 kohteliaisuutta exälleen!

Kun oikeudessa jaetaan rangaistuksia, tuomarit ovat joskus luovia etenkin Amerikassa, ja antavat rangaistuksia, joihin on todellakin käytetty mielikuvitusta. 

Kun Daren Young rikkoi lähestymiskieltoa, tuomari Rhonda Loo antoi tälle hyvin epätavallisen rangaistuksen. Daren oli rikkonut lähestymiskieltoa entistä naisystäväänsä kohtaan soittamalla ja lähettämällä tälle yhteensä 144 viestiä kolmen tunnin sisällä. Rhonda rangaitsi tätä miestä määräämällä hänet kirjoittamaan 144 kohteliaisuutta exälleen.


”Jokaista ilkeää kommenttia vastaan kirjoitat yhden kohteliaisuuden”, tuomari sanoi 30-vuotiaalle Darenille. Hän määräsi miehen lisäksi 200 tunnin yhdyskuntapalveluun ja läppäsi tälle $2400 sakot.

”On lapsellista, että aikuinen mies on noin tyhmä. Sinulla ei pitäisi olla puhelinta ollenkaan, tai ei ainakaan hänen numeroaan,” Rhonda sanoo.

Eräs toinen tuomari määräsi epätavallisen rangaistuksen aikaisemmin. Hän määräsi naisen, joka oli nälkiinnyttänyt kahta hevosta, vankilaan 30 päiväksi. Mutta ei siinä kaikki, nimittäin tuomari sanoi, että naiselle saa antaa ruoaksi vain vettä ja leipää. ”Ja se on enemmän kuin mitä hän antoi hevosilleen”, tuomari Peters sanoo.

Osallistu keskusteluun