Lähde:Youtube


Härski saippuakuplakone saa sinutkin nauramaan!

Monet lapset ja ehkä aikuisetkin pitävät saippuakuplien puhaltamisesta. Sateenkaaren väreissä kimaltelevia kuplia on hauska puhaltaa ja lapset tykkäävät juosta niiden perässä ja poksautella niitä.

Monet tekevät saippuakuplien puhaltamiseen tarvittavaa seosta ihan tavallisesta tiskiaineesta ja vedestä. Näin kuplia on helppo puhaltaa ja ne kestävät sen aikaa, kun niiden pintajännitys pysyy. Seokseen voi lisätä jopa glyseriolia, joka on sokeria, ja näin kuplista saa kestävämpiä.


Monilla ei kuitenkaan ole kotona laitetta, joka tekee saippuakuplia. Ja taatusti vielä harvemmilla on laite, joka näyttää peppuaan näyttävältä mieheltä. Olemme nähneet viime aikoina esimerkiksi nenäliinatelineen, joka oli kissan takalisto, ja nyt tämä mauttomuus on tullut markkinoille.

Tällä videolla näemme saippuakuplakoneen, joka on mitä mielenkiintoisin. Kone näyttää pyllistävältä mieheltä, jonka takalistosta tulee ilmaa. Kone kastaa kuplien puhallukseen tarkoitetun renkaan saippuanestessä ja nostaa sen takalistonsa tasolle, jolloin näyttää siltä, kuin mies piereskelisi kuplia.

Katso video alta! Ottaisiko tällaisen kotiisi?

Osallistu keskusteluun