Lähde:Youtube


1-vuotiaan koiran kasvot näyttävät aivan ihmiskasvojen faceswapilta – oletko samaa mieltä?

Netin myötä uutiset kiertävät ympäri maailmaa yhä nopeammin. Uutinen, joka ei ennen vanhaan olisi ollut uutinen lainkaan, lähteekin yhtäkkiä viraaliksi, ympäri maailmaa kiertäväksi juorunaiheeksi. Tällä kertaa uutisen kohteena on koira nimeltään Yogi.

Yogi on 1-vuotias Shih Tzun ja puudelin sekoitus. Hänen omistajansa sai mielenkiintoisen kommentin Twitterissä julkaisemansa kuvan johdosta. Kommentissa luki: ”miksi näyttää siltä, että teit ihmisen faceswapin koirallesi? Se on kammottavaa.” Koiran omistaja vannoo, ettei ole tehnyt mitään muokatakseen koiran kuvaa. Hän sanoo, ettei edes tajunnut, kuinka paljon ihmise kasvoilta hänen koiransa kasvot näyttävät.


Ihmiset ovat verranneet koiran kasvoja joihinkin suuriin julkkiksiin. Vaikka koira ehkä onkin otettu siitä, että sen kasvoja verrataan julkkisten kasvoihin, tämä kuva saa monet kallistamaan päätään. Näyttääkö koira todella ihmiseltä, vai onko tämä vain täysin kuvittelua?

Koiran omistaja sanoo, että Yogi on hyvä koira, ja että hän rakastaa koiraansa todella. Eikä ihme, sillä onhan Yogi todella suloinen tapaus!

Mitä mieltä sinä olet? Muistuttavatko koiran kasvot ihmisen kasvoja?

Osallistu keskusteluun