Lähde:Youtube


Tilaa hauta-arkku helposti netistä ja kasaa se hetkessä

Ottiko maapallo juuri askeleen lähemmäs hullujenhuonetta?

Yksi asia, mitä kukaan ei tiettävästi ole vielä pystynyt välttämään, on kuoleminen. Tämän jälkeen järjestetään hautajaiset, jossa kuollut omainen hyvästellään viimeiselle matkalleen. Hautajaiset eivät ole halpoja juhlia ja varsinkin hauta-arkulle voi tulla yllättävänkin paljon hintaa.

Tai näin ainakin oli ennen, sillä Chistann muuttaa hauta-arkkujen maailman täysin. Hollantilainen yritys tarjoaa hauta-arkkuja postimyyntinä yllättävänkin edulliseen hintaan. Arkkuja ei postiteta valmiina, vaan ne tulee kasata itse Ikea tyyliin. Halvimmillaan arkun voi ostaa noin 250 eurolla ja sen kasaamisessa menee näppärimmiltä noin 15 minuuttia.


Kyseinen arkku kestää maksimissaan 110-kiloisen haudattavan. Chistann-arkut ovat myös ympäristöystävällisiä, sillä niillä on normaali arkkua pienempi hiilijalanjälki. Tämä johtuu siitä, että ne vievät kokoamattomina 80 prosenttia vähemmän tilaa kuin normaalit arkut. Chistann-arkkujen paino on noin 30 kiloa eli noin puolet esimerkiksi pyykinpesukoneen painosta.

Kyseiset arkut eivät ole vielä myynnissä, vaan niiden myynti aloitetaan toukokuun puolessa välissä. Tuolloin myynti toimii vain Hollannissa, mutta tulevaisuudessa myös ehkä ulkomailla.

1.

2.

3.

Osallistu keskusteluun