Ystävyys ei katso aikaa, paikkaa eikä edes lajia, se on moneen kertaan todistettu. Olemme nähneet videoita ja kuvia eläinpareista, jotka ovat erittäin mielenkiintoisia ystävyksiä, kuten leijona ja koira, kettu ja hevonen ja peura ja ihminen. Tässä on parhaiden kavereiden kolmikko: kaksi koiraa ja kissa. 

Tapaa Kiko ja Watson – kultaiset noutajat – sekä Harry, kissa. He ovat parhaita ystäviä. Nämä kaverit elävät yhdessä täydellisessä harmoniassa. He rakastavat yhdessäoloa ja päikkäreiden ottamista. Heidän 23-vuotis omistajansa pitää valokuvauksesta, ja ikuistaa tämän kolmikon hassuttelua mitä taidokkaimmalla tavalla.


Hänen Instagraminsa, wat.ki, on täynnä mitä upeimpia otoksia näistä kolmesta kaverista puuhasteluissaan. Hän kuvaa koiria ulkona erilaisissa upeissa maisemissa, ja kissakin pääsee kuviin mukaan. Hänellä on jo 274 000 seuraajaa Instagramissa, jotka rakastavat hänen kuviaan.

Nämä ihanat eläinkuvat piristävät päivääsi takuuvarmasti. Ne ovat rauhallisia ja sydäntälämmittäviä. Ystävyys on ikuista, ainakin näiden kolmen kesken! Katso kuvat alla olevasta kuvasarjasta ja jaa kavereille!

#1.


Tässä on kaveriporukka, joka tekee kaiken yhdessä: kaksi koiraa ja kissa!

Christa -

Osallistu keskusteluun