Kuva kertoo enemmän kuin 1000 sanaa, vai miten se meni. Tällä kertaa kuva kertoo kokonaisen sadu. Nämä saduista inspiroituneet kuvat ovat mitä uskomattomimpia. 

Muistat varmaan sadut, kuten Lumikki, Prinsessa Ruusunen ja Pocahontas? Tai modernimmat sadut, kuten Frozen ja sen prinsessat Ana ja Elsa? Nämä kuvat ovat kuin suoraan näistä upeista saduista. Voisi melkein luulla, että satuolentoja on oikeasti olemassa!


Bella Kotak on valokuvaaja kotoisin Lontoosta. Hän on inspiroitunut saduista ja satuolennoista, luonnista ja feminiinisistä hahmoista. Hän luo uskomattomia muotokuvia naisista, ja nämä kuvat ovat suorastaan maagisia. Aina kauniista liehuvista mekoista kukkaniittyihin, jokainen kuva kertoo viehättävää tarinaa.

 

Ammatttaitoiset valokuvaajat voivat luoda kauniita kuvia leikkimällä valolla ja taustalla. Mallit ovat tässä kuvasarjassa tehneet mitä uskomattomimman tuloksen osana tätä projektia, joka saa meidät kaikki huokaisemaan ihastuksesta. Näissä valokuvissa on nähtävänä paitsi upeita asusteita, lisäksi kauniita värejä ja hienoa tunnelmaa.

Katso upea kuvasarja alta ja jaa kavereille!

#1.


Saduista inspiroitunut valokuvaaja kuvasi naisia – uskomaton lopputulos!

Christa -

Osallistu keskusteluun