Lähde:Youtube


Nuorukaisen inssi meni puihin jo alkumetreillä – ongelmia turvavyön kanssa

Mitähän itse ajamisesta olisi tullut?

Ajokortin saaminen on monelle nuorelle ja myös varttuneemmallekin iso asia. Autokoulun käyminen ei ole mitään halpaa lystiä ja ajokortti halutaan saada usein mahdollisimman nopeasti. Muun muassa edellä mainituista syistä myös inssi eli ajokoe halutaan päästä läpi ensimmäisellä yrittämällä.

Mikäli koetta ei pääse läpi, tulee ajotunteja ottaa lisää ja yrittää inssiä uudestaan. Tämä luonnollisesti lisää kustannuksia ja viivästyttää kortin saamista.


Hiljattain nuorukaisen inssi meni täysin puihin jo ennen kuin hän ehti käynnistää edes auton moottoria. Kiinassa sattuneessa tapauksessa nuori mies taistelee 40 sekunnin ajan turvavyön kiinnittämisen kanssa, mutta tuloksetta. Vaikka kyseinen nuorukainen onnistuikin selvittämään kirjallisen kokeen ensimmäisellä yrittämällä, oli turvavyön kiinnittäminen hänelle ylitsepääsemätön tehtävä.

Kiinassa ajokoetta kuvaa LAD Bible -sivuston mukaan autossa oleva kamera ja itse oppilas on autossa yksin. Tästä syystä kamppailu turvavyön kanssa tallentui kameralle ja on saavuttanut maailmanlaajuista huomiota.

1. Oikeilla jäljillä, mutta ei.

2. Uusi yritys…

3. …mutta kun ei onnistu.

Osallistu keskusteluun