Saattaa tulla shokkina, että nämä taideteokset vaativat vain paperia ja lyijykynän. Tämä 22-vuotias taiteilija, Japanista kotoisin oleva Kohei Ohmori yllättää uskomattomilla teoksillaan.

Tämä Okayamassa asuva taitelija kuluttaa jopa yli 200 tuntia per projekti ja lopputulos näyttääkin juuri siltä. Nämä taideteokset ovat täydellisiä ja uskomattoman yksityiskohtaisia. Kiitos uskomattomien varjostusten, superohuiden viivojen ja tasaisen käden, nämä piirrokset näyttävät aivan valokuvilta.


Hän piirtää kaikenlaista aina autoista ruuveihin, mutta yksi hänen mahtavimmista taideteoksistaan on brittiläinen malli Sophia Blackbrough. Maailmassa on kourallinen ihmisiä, jotka piirtävät samalla tarkkuudella kuin Ohmori. Nämä piirrokset ovat vailla vertaa ja niitä ei voi kuin ihailla.

Twitterissä ihastellaan Ohmorin lyijykynän jälkeä ja häntä kutsutaan neroksi ja hieman hulluksi taiteensa osalta. Hänen seuraajansa rakastavat taitelijan piirroksia ja ei ihme, nimittäin ne näyttävät hyppäävän suoraan paperilta ulos. Katso Ohmorin portfolio alta ja näet itsekin, mitä tarkoitamme! Ja jaa tietysti kavereillekin, jotta hekin saavat ihastella!

#1.


Nämä lyijykynäpiirrokset ovat niin hyviä, että ne näyttävät valokuvilta! Katso kuvat!

Christa -

Osallistu keskusteluun