Kun lähtee kävelylle, ajattelee sen koostuvan liikunnasta, raikkaasta ilmasta ja luonnon äänistä. Jim Passmore koki kuitekin jotain aivan muuta!

Jim oli kävelyllä Broken Arrowsissa koiransa kanssa, kun hän huomasi jotain liikkuvan purossa. Hän pääti mennä katsomaan, ja ensin näytti sitä kuin siellä olisi ollut majava, mutta niin ei ollut.

Purossa oli jumissa koira, jonka pää oli peitetty. Jim soitti heti apua ja paikalle saapuneilla poliiseilla ja muilla auttajilla oli todellakin vaikeuksia saada koira irti mudasta. Kukaan ei tiedä, kuinka kauan se on siellä ollut, tunteja vai päiviä. Lisäksi se ei luottanut tietenkään ihmisiin, ja yritti purra pelastajiaan.


Lopulta, kun koira saatiin ylös, sai se tarvitsemaansa hoitoa. Se oli ylipainoinen, ja sillä pelättiin olevan rabies. Pelastuksen yhteydessä koira ehti puraista yhtä pelastajaa, ja mahdollisen rabieksen takia se eristettiin hetkeksi muista.

Koira sai nimekseen ” Teddy ” ja ihmiset rakastuivat siihen. Monet näkivät sen kuvia Facebookissa ja kertoivat haluavansa tulla sitä katsomaan. Emme tiedä, kuinka Teddyn lopulta kävi, saiko se ikuisen rakastavan kodin vai ei.

Katso kuvasarja!

 


Mies luuli pelastavansa majavan! – Yllätys olikin suuri kun totuus paljastui!

Jolanda -

Osallistu keskusteluun