Kännissä syntyvät parhaat ideat.

Monia hienoja ideoita on saatu alkoholin vaikutuksen alaisina ja toisia niistä on alettu työstämään välittömästi. Usein kuitenkaan idea ei enää seuraavana päivänä välttämättä kuulosta tai vaikuta enää niin hyvältä kuin sen keksimishetkellä.

59-vuotias Andrew Ellery oli juopottelemassa ystäviensä kanssa, kunnes he keksivät idean kaivaa Elleryn takapihalle suuren kuopan. Idealla ei tässä vaiheessa ollut vielä mitään muuta päämäärää kuin naurut. Kaivuu työt aloitettiin ja suoritettiin välittömästi.


Kuten arvata saattaa, Elleryn vaimoa Stellaa kyseinen kuoppa ei seuraavana aamuna naurattanut yhtä paljon kuin hänen miestään. Stella oli sitä mieltä, että kuoppa tulisi täyttää niin nopeasti kuin mahdollista.

Ellery näki tilanteen hieman toisessa valossa, eikä millään halunnut täyttää omaansa ja ystäviensä uurastusta. Näinpä hän keksikin idean tehdä kuopasta uima-altaan.

Uima-allas tuli kustantamaan noin 300 puntaa. Tämän jälkeen hän lisäsi panoksia ja päätti rakentaa altaan viereen myös saunan, jolle tuli hintaa noin 600 puntaa.

1. Rakennustalkoot hyvässä vauhdissa.


Mies kaivoi humalassa takapihalleen vitsillä suuren kuopan – seuraavana päivänä kuoppa sai uuden muodon

Late -

Osallistu keskusteluun