Konsepti veden päällä kelluvista kaupungeista on ollut täysin utopistinen tähän saakka, mutta se on kohta todellisuutta, nimittäin ensimmäinen tällainen kaupunki avautuu vuonna 2020.

Seasteading Institute, sanfranciscolainen yritys on kehitellyt tätä ideaa jo vuodesta 2008 lähtien, ja he ovat viimein päässeet yhteisymmärrykseen Polynesian kanssa tämän kokeilemisesta heidän vesialueellaan.


“Jos kelluva kaupunki on mahdollinen, se olisi periaatteessa pienen maan alku,” Joe Quirk Seasteading Instituten presidentti kertoi New York Timesille. “Voisimme luoda hyvin monia erilaisia hallintoja monille erilaisille ihmisille.”

Tämä kaupunki tulee koostumaan kodeista, hotelleista, toimistoista ja ravintoloista. Projektin kehittelijät ovat jo vierailleet paikassa, jossa tätä ajatusta lähdetään testaamaan. Tämä huima meren päällä kelluva kaupunki tulisi kustantamaaan 167 miljoonaa dollaria. PayPalin perustaja Peter Thiel on jo antant ajatukselle pesämunan. Kaupunkgin ajatuksena on vapauttaa ihmiset poliitikkojen otteesta.

Tulevaisuus on tulossa hurjaa vauhtia! Tämä kaupunki tulisi luomaan huimasti erilaisia mahdollisuuksia monella saralla. Katso uskomattomat kuvat tästä tulevaisuuden kaupungista alta!

#1.


Maailman ensimmäinen veden pinnalla sijaitseva kaupunki avautuu vuonna 2020.

Christa -

Osallistu keskusteluun