Cosplayerit, kuten muutkin taiteilijat, harjoittavat taitojaan pitkään tullakseen mestareiksi. Cosplay on taiteen muoto, jota tulee harjoitella aivan yhtä paljon kuin muutakin taidetta.

Justyna Sosnowska on puolalainen cosplay -taiteilija, joka on luonnostaan lahjakas tällä osa-alueella. Hän on itseoppinut cosplayer ja hän voi muuntautua kirjaimellisesti keneksi tahansa. Yksityiskohtaisen pukeutumisen oppimiseen menee yleensä vuosia, mutta Sosnowska, joka tunnetaan nimellä Sosenka, on oppinut tämän taidon jo kolmessa vuodessa.


Sosenkalla on maisema-arkkitehtuurin tutkinto ja hän aloitti meikkitaiteilun harrastuksena vuonna 2014. Sosenka sanoo, että hän rakastui siihen, mitä pystyi tekemään meikeillä. Hän kertoo lisäksi, että maisema-arkkitehtuurin tutkinto on auttanut häntä cosplayn opettelemisessa.

Aina puoli tuntia kestävistä cosplay haasteista huimiin koko kehon peittäviin asuihin ja meikkiin, Sosenka ei pelkää kokeilla mitään uutta. Hänellä on Facebookissa jo 300 000 tykkääjää, ja Instagramissakin 100 000 seuraajaa. Katso upeat kuvat alta!

1. Tässä on Sosenka.


Itseoppinut cosplayer voi muuntautua aivan keneksi tahansa! Katso kuvat!

Christa -

Osallistu keskusteluun