Lähde:Youtube


Husky läpikäy uskomattoman muodonmuutoksen 8 kuukaudessa – katso sydäntälämmittävä kuva!

Joskus ihmettelemme, miksi monet ihmiset käyttävät tuhansia euroja ja dollareita ostaakseen hyväsukuisia ja -rotuisia koiria saadakseen lemmikin, kun monet eläinsuojat ovat täynnä koiria, jotka tekisivät mitä tahansa saadakseen rakkautta ja huomiota. 

Tässä on Luna. Husky, joka pelastettiin BitterSweetSymphonyn mukaan kadulta ja se oli aivan kamalassa kunnossa. Lunalle kuitenkin onneksi annettiin uusi mahdollisuus olla rakastettu. Luna sai hoitoa ja rakkautta, ja parantuikin kuin ihmeen kaupalla. Luna ei ole ainoa koira, jolle on annettu toinen mahdollisuus. BitterSweetSymphony sanoo, että hänellä on 7 koiraa ja 5 niistä on pelastettu kaduilta. Viime vuonna hän itse pelasti 25 koiraa.


Tällaiset ihmiset pitävät ihmmiskunnan hyvyyden elossa. Kiitos tällaisten hyväsydämisten ihmisten, tuhansia koiria pelastetaan huonoista olosuhteista vuosittain, ja ne saavat uusia mahdollisuuksia uudessa, rakastavassa kodissa.

Näissä alla olevissa kuvissa näet kuvat Lunasta ennen ja jälkeen. Ensimmäinen kuva on otettu silloin, kun Luna pelastettiin kaduilta. Seuraava kuva on otettu 8 kuukautta Lunan pelastumisen jälkeen.

Kiitos Lunan pelastajille! Luna näyttää nyt terveeltä ja rakastetulta.

Osallistu keskusteluun