He adoptoivat 15 kiloa painavan kissan! – Nyt alkoi kissan laihdutuskuuri!

Mike Wilson ja hänen tyttöystävänsä Megan Hanneman adoptoivat kissan joka painoi 15 kiloa!

Heillä on ennentään kaksi kissaa, joten kokemusta on. Pariskunnalla on oma yritys, ja he tekevät esineitä kissoille, jotka edistävät niiden aktiviteettiä sisätiloissa. Eräänä päivänä ennen töihin menoa he kävivät katsomassa adoptoitavia kissoja. Siellä oli 15-kiloinen Bronson-kissa ja heidän huomionsa kiinnittyi siihen.

Seuraavana päivänä he kävivät hakemassa kissan ja varasivat heti eläinlääkäriajan sille. He rakastuivat kissaan, ja haluavat auttaa sitä pudottamaan painoaan. Kissojen tulisi pudottaa painoaan hitaasti, ettei niille myöhemmin tule sairauksia.


Mike ja Megan ovat useaan otteeseen vaihtaneet harjoituksia joiden avulla painoa saa pudotettua. Tavoitteena on pudottaa noin puoli kiloa kuukaudessa, ja päivittäinen ravinto sisältää 375 kcal. Kissan ylipaino johtuu luultavimmin siitä, että se on saanut paljon ruoantähteitä oman ruokansa lisäksi.

Toivottavasti tämä suloinen kissa, jolla on lisäksi erikoiset peukalot, joihin ihmiset kiinnittävät huomiota, saa pudotettua painoaan ja elää onnelista elämää uuden perheensä kanssa!

Katso kuvat Bronson-kissasta!

 

Osallistu keskusteluun