Valokuvaaminen on ehdottomasti mitä hienoin taito. Sen opetteluun tarvitaan paljon aikaa ja hyvää silmää. Tämän silmän treenaamiseen voi mennä kauankin aikaa, tai jos olet onnekas, ehkä sinulla on tämä silmä luonnostaan. Kuten tällä kuvaajalla.

Valokuvaaminen on kehittynyt vuosien varrella suurista kameroista mitä pienimpiin kameroihin, jotka mahtuvat jopa puhelimeen. Teknologian kehittyessä tulee paljon puhetta siitä, tarvitaanko valokuvaamiseen kalliit kamerat ja photoshop, vai paljon taitoa ja millainen tahansa kamera.


Tässä kuvasarjassa näkyvät kuvat ovat mitä hienoin osoitus siitä, kuinka kauniita kuvia voi saada otettua pelkällä iPhone 5:n kameralla, jos on taitoa ja silmää ottaa kuvia missä tahansa ja milloin tahansa. Tämä algerialainen 19-vuotias valokuvaajan alku on ehdottomasti oikealla tiellä, nimittäin näiden kuvien valotus, tarkkuus ja kaikki muukin on aivan kohdillaan. Näissä kuvissa nähdään yksinkertaisia aiheita kuvattuna iPhone 5:n linssin kautta, ja lopputulos on mitä ihmeellisin. Tällä kaverilla on taitoa!

Katso upeat kuvat alta ja jaa kavereille!

#1.


Hän otti nämä kuvat iPhone 5:lla! Kuka sanoikaan, että valokuvaamiseen tarvitaan kalliit vehkeet?

Christa -

Osallistu keskusteluun