Lähde:Youtube


Eräänä päivänä blondi meni autokorjaamolle ja sanoi korjaajille vaihdelaatikon olevan rikki

Eräänä päivänä blondi meni autokorjaamolle ja sanoi korjaajille vaihdelaatikon olevan rikki. Korjausmiehet vakuuttivat korjaavansa vaihdelaatikon, ja pyysivät blondia tulemaan parin tunnin päästä uudelleen.

Pari tuntia kului ja blondi haki korjatun autonsa korjaamolta, ja lähti pois. Seuraavana päivän blondi saapui paikalle uudelleen, ja sanoi vaihdelaatikon olevan taas rikki. Mekaanikot vakuuttivat jälleen korjaavansa auton, ja pyysivät blondin parin tunnin päästä takaisin.


Parin tunnin päästä auto oli jälleen korjattu, ja blondi lähti pois autonsa kanssa. Seuraavana päivän blondi saapui jälleen korjaamolle samasta asiasta valitellen. Tällä kertaa eräs mekaanikoista kysyi, kuinka blondi vaihdelaatikkoaan käytti.

Blondi vastasi: ”No, kun lädhen liikkeelle, niin laitan ykkösen päälle. Kun lisään hieman vauhtia, vaihdan kakkoselle. Kun lisään vauhtia enemmän, laitan kolmosen silmään. Sitten kun menen jo melko kovaa, laitan nelosvaihteen. Sitten kun ajetaan jo tosi kovaa, niin pistetään viitonen, ja sitten kun mennään vielä kovempaa, niin laitetaan se rallivaihde!”

Osallistu keskusteluun