Luulisi, että hienon ravintolan kokit söisivät aina hienoa ruokaa, koska ovat mestareita ruuanlaitossa. Tai ainakin he tietäisivät mikä on terveellistä ja ravitsevaa ruokaa. Mutta näin ei kuitenkaan taida olla, sillä osa heistä syö aivan kuin ei ehkä ravintolakokin luulisi syövän.
Hän on 26-vuotias, italialastyylisen ravintolan kokki, Andrew. Hän kertoo pitävänsä työstään erittäin paljon ja nauttivan ruoanlaitosta kovasti.
Andrewin salainen pahe on kuitenkin herkuttelu. Eikä se rajaannu kuitenkaan vaan herkutteluun, vaan hänen jokapäiväinen ruokavalionsa koostuu niinkin ‘’ravitsevasta’’ ruoasta kuin kekseistä. Hän syö keksejä joka ikinen päivä tolkuttomia määriä ja hän saattaa joutua kohtaamaan terveydellisiä haittoja hänen ruokavalioonsa liittyen.
Videolla psykologi ja ruokaterapeutti yrittävät auttaa häntä muuttamaan haitallisen elintapansa paremmaksi hänen itsensä ja läheistensä takia.
Katso video Andrewin tiestä terveellisempään ruokavalioon.