Lähde:Youtube

LÄHDEUPI

12-vuotias soitti hätänumeroon – syynä salaatti

Onko tällaisessa toiminnassa enää mitään järkeä?

Ihmisillä on erilaisia mieltymyksiä muun muassa siihen, mitä syö. Toiset rakastavat salaatin syömistä, kun taas toisille se on kaikkea muuta kuin mitään positiivista. Hiljattain salaatti kuitenkin aiheutti jotain, mitä ei uskoisi tapahtuvan.

12-vuotias poika Kanadasta nimittäin päätti soittaa hätänumeroon 911 syystä, että hänelle tarjoiltiin kahteen kertaan salaattia. Vaikka tilanne saattaa tuntua joidenkin mielestä epämiellyttävältä, on kuitenkin sanomatta selvää, ettei se ole hätänumeroon soittamisen arvoinen hätä.


Halifax District Royal Canadian Mountedin poliisi päätti kuitenkin ryhtyä tapahtuneen johdosta toimiin ja pyytääkin vanhempia kertomaan lapsilleen, milloin on sellainen hätä, jolloin hätänumeroon kannattaa tai saa soittaa.

Kanadan lisäksi myös muuallakin maailmassa, kuten Suomessa soitetaan hätänumeroon mitä ihmeellisimmistä syistä, joista osa ei kuulu hätäkeskukselle.

Turhaan soitetut puhelut hätänumeroon voivat pahimmillaan aiheuttaa sen, ettei oikeassa hädässä oleva ihminen saa apua tarpeeksi ajoissa.

Osallistu keskusteluun