Lähde:Youtube

LÄHDEBored Panda

Yli 3 metrin halkaisijan rantapallo Amazonista sai hulvattoman arvostelun – Internet nauraa kippurassa!

Amazonissa myydään jos jonkinlaista tavaraa, ja sieltä voi tilata lähestulkoon mitä tahansa mieleen putkahtaakin. Halusit sitten hauskat villasukat, merenneidon hännän tai jättisuuren rantapallon.

Tämä Amazonissa myytävä rantapallo on halkaisijaltaan 3,66 metriä, ja se maksaa noin $95. Monet ovat tilanneetkin sen Amazonista ja ovat olleet hyvin tyytyväisiä siihen, mutta eräs ostaja antoi sille vain 2 tähteä, ja kirjoitti mitä hulvattomimman arvostelun.


Hän sanoo ostaneensa pallon Amazonista, ja kun se saapui, he lähtivät porukalla rannalle. Kaksi tuntia kestäneen pallon täyttämisen jälkeen he pitivät hauskaa pallon kanssa noin 10 minuuttia, kun lempeä merituuli tempaisi pallon mukaansa, ja vieritti sitä rantaa pitkin. Pallo tuhosi lasten hiekkalinnoja, osui ihmisiin ja aiheutti melkoista tuhoa. Ostaja sanoo, että mitä vaihdikkaammin he palloa jahtasivat, sitä kovemmin se pyyhälti karkuun.

He viimein lopettivat pallon jahtaamisen ja antoivat sen mennä. Hän sanoo lisäksi, että tämä Pohjois-Carolinan rannalta karannut pallo on nähty monta sataa kilometriä etelämpänä Floridan rannikolla. Pallo on ilmeisesti hyvin kestävä!

 

Osallistu keskusteluun