Lähde:Youtube


Vilauttelija pinkissä tutussa kuokki Olympialaisten jäällä!

Pyeongchangissa Etelä-Koreassa järjestettävissä Olympialaisissa on nähty vaikka minkälaisia kommelluksia tänä vuonna. Eräs teini-ikäinen lumilautailija nukkui pommiin katsottuaan liian pitkään televisiota, mutta voitti silti Olympiakultaa. Ranskalainen luistelija koki epämieluisan yllätyksen hänen vaatetuksensa mennessä pieleen ja nyt tämä.

Tuhannen metrin miesten pikaluistelun ja mitaliseremonian jälkeen eräs mies kuokki jäällä. Nimetön mies kiiperi reunan yli, strippasi pois takkinsa ja housunsa ja hyppäsi jäälle. Miehellä oli päällään pinkki tutu ja apinakalsarit. Tai no, penishousut. Hän oli siis melkein alasti ja hänen rintaansa oli kirjoitettu ”Peace + Love” – melkoinen asu!
Mies unohti kuitenkin erään tärkeän asian: jää on liukasta. Miehellä oli jalassaan vain lenkkarit, joten yrittäessään hassutella, hän tuuskahti nenälleen jäälle. Selostaja sai tapauksen jopa videolle, ja ihmiset ovat jakaneet tapauksesta kuvia sosiaalisessa mediassa.

Vilauttelu ei ilmeisesti ole harvinaista Olympialaisissa, ja onhan se mukava, että välillä saa hieman extranaurua. Ainakin tapahtumissa, jotka ovat yhtä vakavia, kuin Olympialaiset.

 

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun