Lähde:Youtube

LÄHDEUPI

Vankikarkurit löytyivät pakohuoneesta – minne sinä menisit karattuasi vankilasta?

Toiset nauttivat mitä ilmeisimmin pakenemisesta hieman enemmän?

Vankilassa on monenmoista ihmistä sovittamassa tekojaan. Toiset päättävät istua tuomionsa kiltisti loppuun, kun taas osa on päättänyt karata vankilasta niin pian kuin mahdollista.

Hiljattain 23-vuotias Kelsie Laine Marie Mast ja 20-vuotias Samantha Faye Toope onnistuivat pakenemaan naistenvankilasta. Kaksikko onnistui pääsemään aidan yli Edmonttonissa Kanadassa sijaitsevassa vankilassa.


Onnistunut pako sai ilmeisesti kaksikon hakemaan vastaavanlaista elämystä uudelleen, kun he päättivät mennä pakohuoneeseen, josta on tarkoitus päästä ulos tunnin sisällä.

Pakohuone kuitenkin muuttui todellisemmaksi, kun poliisi Jonathan Liaw sattui tulemaan paikalle kyselemään etsintäkuulutetun parivaljakon perään. Pakohuoneen työntekijä tunnisti välittömästi naiset ja kertoi poliisille naisten olevan huoneessa.

Tämän jälkeen poliisi soitti apuvoimia paikalle ja naiset saatiin pidätetyksi. Liaw kertoo kertoi lehtihaastattelussa, että tilanne oli hänen mielestään hyvin ironinen, koska pakomatkalla olleet naiset olivat pakohuoneessa hakemassa pakoelämystä.

Osallistu keskusteluun