Lähde:Youtube


Ukranialainen leipomo leipoo galaksidonitseja, jotka näyttävät liian upeilta tuhottavaksi.

Ja taas mennään. Instagramissa on roppa kaupalla uusia trendejä aina vaatteista kynsiin ja ruokiin. Jälkiruoat näyttävät olleen viime aikoina mitä suosituin trendi.

Instagramin jälkiruokaosastolla on nähty paitsi uskomattomia kukkakakkuja ja leivoksia, lisäksi karkkeja ja donitseja.


Ukranialainen leipomo Musse Confectionery on kehittänyt miyä upeimman reseptin donitsien päällystämiseen. Näiden kuvien jälkeen takuulla kuolaat sinäkin! Jokainen päällys on samankaltainen: sininen, liila ja pinkki. Tämä ihana ja makoisan oloinen kuorrute on tehty lähinnä sokerista ja elintarvikeväreistä. Tämän upean galaksikuvion täydentää valkoisella tehdyt ”tähdet”, jotka saavat kuorrutteen näyttämään täydelliseltä. Donitsit tulevat viidessä eri maussa: klassisena vanilijana, pistaasiona, vadelmalla, suolaisena karamellina, ja tietysti suklaana.

Näyttää siltä, että NASA: pitäisi siirtää pääpisteensä Kieviin. Alla olevista kuvista näet, kuinka herkullisilta nämä Instagramin kuuluisat donitsit ja niiden galaksipäällys näyttää. Jos sinulla on jauhopeukalo, niin ei kun kokeilemaan, jos vaikka saisit tällaisen kauneiden itsekin syntymään!

Jos haluat nähdä lisää kuvia, niin kurkkaa Instagramista! Jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun