Lähde:Youtube


Tyttöä kiusattiin hänen koko ikänsä – hän saapui tanssiaisiin kuin BADASS!

Kiusaaminen on suuri ongelma koko maailmassa. Etenkin lapsia ja teini-ikäisiä kiusataan koulussa jatkuvasti, ja koulut eivät osaa tai viitsi puuttua siihen oikealla ja tehokkaalla tavalla. Tätä tyttöä kiusattiin – mutta hän näytti kaikille!

Yhdysvalloissa koulun vuosittaiset tanssiaiset ovat suuri juttu yläasteen oppilaille. Monet stressaavatkin tästä, sillä he haluavat tietysti näyttää upealta, saapua näyttävästi ja tulla paikalle heilan kanssa. 16-vuotias Chloe Robson näytti kaikille, miten tanssiaisiin saavutaan tyylillä.


Chloea on kiusattu 7-vuotiaasta asti. Chloea stressasi tanssiaisiin lähteminen, mutta hänen enonsa Grant teki jotain ihmeellistä. Hän oli järjestänyt järjestön nimeltään ”North East Bikers Against Bullies”, joka toi paikalle 126 moottoripyöräilijää. Tämä saattue saattoi Chloen tanssiaisiin kunnon tyylillä ja hirveän metelin saattelemana. Kenellekään ei takuulla jäänyt epäselväksi, kuka saapui tanssiaisiin!

Kiitos Grant, toivottavasti Chloella oli hauskaa! Kiusaamisen tulee loppua, ja sen tulee loppua nyt heti. Onneksi maailmassa on kilttejäkin ihmisiä! Mitä mieltä sinä olet tästä tempauksesta?

Osallistu keskusteluun